dinsdag 28 april 2009

Count the.......








“Count the garden by the flowers, never by the leaves that fall.
Count your life with smiles and not the tears that roll.”

Voor mijn hele lieve vriendinnetje voor altijd!


Voor jou lieve Mieke, je bent meer dan mijn schaduw hoor maar wilde je even laten weten dat ik je heeeel erg lief vindt!! Dank je voor je mooie vriendschap. Ik zal t koesteren. xoxoxox

maandag 27 april 2009

Een kaart voor Anja...



Omdat ik het zo mooi en roerend vindt hoe mijn dinnetje omgaat met haar zusje en broer heb ik een kaartje gemaakt nav een plaatje mt 3 koppies erop. 2 meisjes en een jongen.
Dit is het geworden. Is het msschien iets te kinderachtig? Of misschien to much?
Alles heeft wederom weer een achterliggende gedachten.

welke richting?


Een plak en knipwerkgedoe. Het heeft ook weer een betekenins. Kwam e nie uit zoals ik wilde. Wil meer verf en zelf tekenen. Maar blijf proberen.See ya

zaterdag 25 april 2009

Grenzen stellen!

Kraamkamer helemaal opgeruimd....





Hier ben ik weer, kittenloos haha.
Nog steeds in afwachtingva jaja.
De tepeltjes zijn nu goed zichtbaar,dat is een teken.... S:
Ik heb het heel mooi gezien van de week toen ze lekker voor het raam lag te slapen. Helaas heb ik er toen geen foto van kunnen maken.
Net heb ik het geprobeerd. Je ziet als je goed kijkt 1 tepeltje. Tja waar je al niet op let he haaha.
Ze is zo een schatje.Helaas kan ze niet met mijn eigen katjes overweg. Ze beschermd haar buikje met wondertjes natuurlijk.
Vannacht heb ik erover gedroomd dat ze er waren. Maar dat ze heel snel groot werden en ik kon precies zien of het een meisje of mannetje was aan de roze of blauwe muts. Ja ja de spanning stijgt ten top. Helaas moet ik de hele week werken dus dat wordt lastig. Ik wil er zo graag bij zijn.
Elke nacht zit ik tot laat bij Mila.Maar niets hoor.
Ik ga er een paar foto's opzetten, van Mila voor t raam(of achter) , en de kraamkamer.Groetjes weer.

zondag 19 april 2009

Eigen kroost...






Natuurlijk verdienen mijn eigen beesies ook een plekje hier. Ze zijn 3 grote lieverds. Alle 3 heel verschillend. Nino, het boomertje is sullig superlief, eigenwijs en grappig.Moja, de kater, is heel lief, een grote goedzak en beschermer van de andere.
Dan hebben we Djinn, zwerfpoes. Is een vreselijke kroelkip,zachtaardig, eenkennig en heel lief.
Vervolgens is Djinn verliefd op Moja en Nino verliefd op Djinn.
Nu ontbreekt er eigenlijk nog 1tje he.....
Maar goed ik zal er paar leuke foto's op zetten. Liefs

In afwachting van....





Even een update...
We zijn nu inmiddels alweer 2 weken verder met onze zwangere opvang poesje.In het begin zijn we er bij gaan slapen totdt ik te horenkreeg dat ze toch nog wel even te gaan had. Dsu weer terug naar ons eigen bedje haha.Mila is nu superveel dikker geworden(niet gek opzich haha)Ze beschermd haar buikje en territorium met haar nagels en geluid. Mijn eigen kater Moja is zelfs bang voor dr.
Ik heb Moja er nu een paar keer bijgelaten, ik denk dat dat dan strakjes wat vertrouwder voor dr is ls de kittens hier de boel onveilig gaan maken. De eerste paar weken zullen ze nog apart zitten daarna moeten socialiseren en dat is dus de grote wijde wereld in, gedeelte van het huis. Ik ben zo benieuwd haha. Ik zie al dat gespuis al rond huppelen.EN ik ben zoooooo benieuwd wat eruit komt. Geweldig. Mama Mila is een lieverd, hoop dat er strakjes een lief mens haar gaat adopteren.
Gelukkig is het nog net zo ver.
Afgelopen week ben ik ook bij de coordinator van het kitten project geweest. DIe heeft een woning afgestemd op haar dieren. ZO gezellig en leuk. Buiten is een overdekt afgesloten terras gemaakt. Dat is iets wat ik ook zeker maken!Dan kunnen de kattenbakken ook buiten staan haha. Of een zandkuil maken.... We zien wel. Aidan heeft al ontwerpen in zijn koppie(ik ook haha)
Nou ik ga er even een paar foto's opzetten, je mag en berichtje achterlaten hoor, daar hoef je geen lid voor te zijn.Vind ik heel gezellig;-)Misschien kun je de buik ontdekken haha.

zondag 5 april 2009

Kitten project





Hela,

Vorige jaar heb ik me aangemeld als gastgezin voor kittens en zwangere poezen. Dit gaat via het asiel in Tilburg. Ik ben erin gerold toen ik mijn lieve Djinn bij een gastgezin via het asiel mocht gaan bekijken.
Ik zag dat meisje met zoveel passie en liefde voor die diertjes zorgen en vertellen. Dat trok me enorm.
Ik ben al mijn hele leven gek op poezen. Toch was ik een beetje aan het twijfelen. Je moet namelijk wel weer afstand doen, van moederpoes als wel van de kittens. Die heb je dan geboren zien worden(als het goed is).
De moederpoes is natuurlijk meteen al een speciaal beestje. De zorg en liefde voor zo een moedertje in spé is toch veel intenser met die wondertjes in haar bolle buikie.
Uiteindelijk heb ik de navelstreng doorgeknipt en heb ik me aangemeld voor het nieuwe seizoen. Het gaat allemaal heel officieel en is goed geregeld.
Maartje kwam bij mij voor intake gesprek. Was heel gezellig. En tevens ook erg leerzaam. Ze weet goed waar ze het over heeft!
Afgelopen februari mocht ik de spullen voor de kittens ophalen bij de opslag. Kattenvoer, transportkooitjes. Kattebakkorrels, speeltjes, thermometer, kruik, handdoeken, vlooienspul, wormenkuur,desinfecteerspul, bench,kussens, mandje etc etc.
Geweldig.

Afgelopen vrijdagwas het dan zover. Maartje belde me.
Ik heb een zwanger poesje voor je. Nou helemaal te gek natuurlijk.Je kunt ook alleen kittens krijgen. Maar met moeder is natuurlijk top om mee te maken.
Aidan was ook meteen helemaal enthousiast en is erg zorgzaam.

Ik had het kamertje al even op orde. Snel de bench opgezet, kattenbak klaar gemaakt. Eten en water neergezet. En wachten maar totdat ze werd gebracht door Maartje.

Nou we hebben dr. Een knap poesje, het was een zwerfkatje.Nog best jong denk.
Ze had geen naam. Aidan heeft en mooie naam voor haar verzonnen, MILA. Het betekent;verdienstelijkheid en glorie. Toevallig he.
Ze is hartstikke lief. Heeft een heel lief karakter.
Je kunt aan haar zien dat ze moe is en zwanger haha.

Ik heb ondertussen al 2 x gebeld naar Maartje voor vragen. Spannend hoor.
Ze heeft ook gezegd da ik haar altijd mag bellen al is het midden in de nacht met de bevallig. Dus dat is heel prettig.
Ik plaats een paar foto's van Mila en straks zeker van de kittens.

Have a great day

Have a great day

Voor Lieve Aidan, Niels,Stan,Bart en veel andere kindjes.........

Lieve .....







Respecteer mijn gevoelens, mijn leven, mijn doen.



Respecteer wie ik ben, wie ik mag, wie ik zoen.



Respecteer wat ik vind, wat ik denk, wat ik zeg.



Hoe ik me kleed, waar ik voor sta en voor vecht.



Respecteer wat ik kies, al kies jij dat niet.



Respecteer mijn verschijning, wat je ook ziet.



Ik draag wat ik mooi vind, want dat ben ik.



Mensen zijn mensen, of ze dus zijn of dik.



Ik ben wie ik zijn wil en waar ik van hou.



Respecteer wie ik ben, want ik respecteer jou.